4 Haziran 2014 Çarşamba

ERKAN OĞUR

Herkese merhaba,
Umarım hepiniz iyisinizdir, hayat karşınıza güzel şeyler çıkarıyordur. Bugün şu hayatta belki de en çok hayran olduğum sanatçıdan bahsetmek istiyorum. Erkan OĞUR...












Öncelikle size Erkan OĞUR'un en sevdiğim şarkılarından birinin linkini vereceğim, belki bu müzik eşliğinde okumak istersiniz yazdıklarımı ve umarım beğenirsiniz, siz de en az benim kadar seversiniz.

17 Nisan 1954 doğumlu üstad. 4 yaşında enstürman çalmaya başladı ve böylece sanat hayatı da başlamış oldu bence, çok da iyi olmuş :) Sanıyorum bütün telli enstürmanları çalabiliyor. 1976 yılında da perdesiz gitarı icat etmiş.

Şahane soloları vardır. Çok fazla anlamam müzikten, bilirkişi değilimdir fakat (kulağıma güzel gelen her türlü müziği dinlerim, bu konuda yeniliklere açığımdır :) ) ama Erkan OĞUR'un sesinin tınısı beni benden alıyor. İnsanın içine işleyen bir derin bir sesi vardır. 

Umarım vaktiniz olur da sizler de dinleyebilirsiniz ve beğenirsiniz. Beğenip beğenmediğinize, sevip sevmediğinize dair yorumlarınızı merakla bekliyorum.

Kendinize çok ama çok iyi bakmanız dileğiyle,

Hoşça kalın...

2 yorum:

  1. merhaba ben geldim.Erkan Oğur u bende çok severim.ancak bloğunuzda takip et butonunu bulamadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, hoş geldiinn :) Evet, siz söyleyince farkettim, sanırım düzelttim takip et butonunu umarım olmuştur. :) Uyarınız için teşekkür ederim.
      Sevgiler...

      Sil