16 Kasım 2014 Pazar

İÇ DÖKÜŞ - 4



Merhabalar efendim. Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Bugün biraz içimi dökmek, sizlere danışmak istedim. 

Öyle büyük kararsızlıklar içindeyim ki nereye gitsem, hangi kapıyı çalsam, nereye sığınsam bilemiyorum. Kafamda bir sürü şey, bir tarafta aklım, bir tarafta kalbim... Kaldı ki artık kalbimin de ne dediğini anlayamıyorum. 

Ne istediğinizi hiç bilmediğiniz bir zamanınız oldu mu? Benim oldu. Ne istediğimi bilmiyorum. İnsan ne istediğini bilmez mi ya hu demeyin sakın, gerçekten bilmiyorum.
Keşke seçeceğimiz seçeneklerden sonra uzun vadede neler yaşayacağımızı, sonucunun ne olacağını görebilsek. Görsek, bilsek de ona göre davransak. Şu an o kadar çaresiz hissediyorum ki...

Ne tuhaf insan kendisi için neyin iyi olduğunu bilmez mi? Bilmezmiş,,,

Sanki bir uçurumun tam ucundayım ve elime iki kutu vermişler. Birinin içinde uçurumdan atlama biletim, diğerinde ise kurtuluşum var ve ben hangisinin hangisi olduğunu bilmiyorum. Uçurumdan düşer miyim dersiniz?

Kararsızlıklar içinde kıvranırken, karmakarışık bir halde kalmışken insan bir şeye nasıl karar verir? Benim için bir tavsiyesi olan var mı?

Dualarınızı eksik etmeyin benim için...

6 yorum:

  1. Böyle durum yaşamayan insan var mı ..bence herkes böyle kararsız olduğu zamanları yaşamıştır ..birileri kötü karar kararsizliktan iyidir demiş ..ızdıraba dönüşen kararsizliklar var dogrudur ..Rabbim doğruyu seçmeyi karar vermeyi nasip etsin..ilk akla gelen yani aklın söylediği doğru olabilir..kalp duygu merkezi olduğu için doğruyu güzelleştiriyor bu arada da şeytan gönderiyor elemanlarını ..akla batır fikrini sonra vicdanindan al onayı .Allah yardimcin olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım, iyi dileklerinizi okumak çok mutlu ediyor...

      Sil
  2. Allah yardımcın olsun. Umarım bu durumdan çıkabilirsin çabucak. Dualarım seninle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım inşallah, çok teşekkür ederim.

      Sil
  3. bak hiç bir şeye karar vermeden sadece yaşa, o konu neyse bi davranışta bulunma, zamana bırak, geçecektir her neyse. böle kararsızsan demek ki çok da olumlu bi durum değil yani, bi eksik bişi var demektir. hiçbişi yapma. rüzgara havaya bırak. zaman halleder. dua ediciğim tebii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın, bazen akışına bırakmak gerekiyor. Çünkü düşünmek de fayda etmiyor. Teşekkür ederim...

      Sil