18 Şubat 2019 Pazartesi

Bİ' KİTAP Bİ' KART

 Merhaba, herkeslere mutlu haftalar. Geçtiğimiz hafta o kadar yoğundum ki fazla paylaşım yapamadım ama fırsat buldukça yazdıklarınızı okudum. :)

Bu da geç kalmış bir yazı olacak ama hiç olmamasından iyidir diye düşündüm. :))

Geçtiğimiz günlerde sevgili incirli kurabiye blogunun sahibesi Zeynep'in düzenlediği bir etkinliğe katılmıştım. "bir kart, bir kitap" etkinliği. Öncelikle Zeynep'e bu güzel etkinlik için çok teşekkür ediyorum. Ben böyle etkinlikleri çok seviyorum. Ülkenin bambaşka yerinde bambaşka bir hayat yaşayan tanımadığın biri için bir şeyler yapmak çok eğlenceli ve hatta heyecanlı geliyor bana. :)

Fotoğraftan da anlaşılacağı üzere bana sevgili sessizkaldım hediye yollamış. Öyle güzel paketlemiş ki bakmaya doyamadım. Emeği için çok teşekkür ediyorum ona :))




Bir süre paketi izledikten sonra sonunda açtım. :))


Kitap olarak Ahmet Batman'ın Soğuk Kahvesini tercih etmiş. Tekrar teşekkür ederim. Bir de içine birkaç hediye sıkıştırıvermiş. Tam da elimde ne yapacağımı bilemediğim boş bir fanus varken bu renkli taşlarla çok güzel bir fikir geldi aklıma. Yapmayı becerebilirsem inşallah onu da sizlerle paylaşırım. 


 Şirin zarfın içerisinden de birbirinden güzel 3 tane kartpostal, bardak altlığı, çooook tatlı bir not defteri ve bir tane de kelebekli anahtarlık çıktı. Hepsi o kadar güzeldi ki. Zarfı açtıkça "yaaa" "aaa" diye diye açtım. 

Tekrar kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Çok beğendiğim, beni çok mutlu eden bi' hediye oldu. 

11 yorum:

  1. Harika hediye olmuş.Kitabi not aldım

    YanıtlaSil
  2. Ben de çok mutlu oldum böyle bir etkinliğe katıldığım için...hediye almak da vermek de harika ....

    YanıtlaSil
  3. asıl ben teşekkür ederim canım benim beğendiğine çok sevindim keyifle oku keyifle kullan :) inşallah :) Sevgiler canım benim ...Bekliyorum o fanusa yapacağını :)

    YanıtlaSil
  4. Yaa ne kadar güzeller:)) Ne güzel bir etkinlik olmuş. Zarif hediyeler...

    YanıtlaSil
  5. zeynep de özlem de minnoşlar, senin kibiiii :)

    YanıtlaSil
  6. blogunuzu yeni keşfettim ve sizi izlemeye aldım sizi de bloguma bekliyorum :) https://selenyldrm.blogspot.com/

    YanıtlaSil