14 Haziran 2014 Cumartesi

DOĞUM GÜNÜ HEDİYELERİ

Merhaba, 10 haziran benim doğum günümdü. Bir önceki yazımda bahsetmiştim zaten. :) Doğum günü münasebetiyle hayatıma renk katan insanlar tarafından hediye edilmiş birkaç şeyi paylaşmak istedim sizinle. Aslında hiç huyum değildir böyle şeyler ama o kadar güzel, o kadar beğendiğim hediyeler vardı ki dayanamadım :)

Ben çiçekleri çok seven bir kızım, annemin deyimiyle evi botanik bahçesine çevirme yolunda ilerliyorum. Evde, işyerinde her yerim çiçeklerle dolu olsun istiyorum. :) Bana huzur, mutluluk veriyor çiçekler. Onlara bakmak, ilgilenmek, topraklarını değiştirmek, büyüdüklerini görmek inanılmaz mutlu ediyor beni :) 
Eh, bazen ölen çiçeklerim de olmuyor değil :(
Buket çiçeklerden daha çok sevmişimdir her zaman saksı çiçeklerini.




Kitaplarla aşk yaşayan bir insana, kitaptan daha güzel bir hediye olamazdı sanırım. Canım arkadaşlarım nasıl da iyi tanımışlar beni. Henüz hiçbirine başlayamadım ama, merakla bekliyorum sıranın onlara gelmesini. :)



Yazıyorum çünkü insanlarla konuşmak, anlaşmak (anlaşmam) çok zor... Tam da beni tarif eden bir defter. Kırtasiye malzemelerini, kalemleri, defterleri çok sevdiğimi bilen bir dosttan... Blogger'da yazmaya çok yeni başladım ben ama kendimi bildim bileli yazarım... Odam not defterleriyle doludur. Hele o kalemin güzelliği, ölürüm...



Evet, evet oyuncak arabalara da bayılırım. Hele ki kaplumbağalar vazgeçilmezim.. :)

Fotoğrafta belli olmuyor ama aslında üç boyutlu bir ayraç bu :)

Okuduğum her kitap için ayrı bir ayraç kullandığımı bilen bir arkadaşımdan... Bir kitabı okurken kullandığım bir ayracı başka bir kitapta kullanamıyorum ben, o kitabın arasında kalıyor. Kitaplarla ilgili ilginç takıntılarım vardır, nedense...

Ufak şeylerle mutlu olan bir insanım ben, çok pahalı şeylere gerek yoktur beni mutlu etmek için... Ama bu hediyeleri gördüğümde en çok insanların beni tam da olduğum gibi tanıdığını farkettim ve beni asıl mutlu eden bu oldu. İyi ki yanımızda arkadaşlarımız, dostlarımız var..

Hoşça kalın... Ve lütfen çok mutlu kalın...

4 yorum:

  1. Hediyelerin çok güzeller gerçekten. Güle güle kullan. Tam da almak istediğim kitaplar bunlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım, benim de merak ettiğim kitaplardı okuduğumda mutlaka yorumlarımı yazarım zaten. :)

      Sil
  2. son kamelyayı merak ediyordum ne zamandır
    ne hoş hediyeler
    özellikle sevdikleriniz tarafından sizi düşünerek alınıyorsa <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım, insanı gerçekten mutlu ediyor böyle şeyler :)
      Elimdeki kitap bitince son kamelya'ya başlayacağım, ben de çok merak ediyorum. :)

      Sil