26 Haziran 2014 Perşembe

İZLEDİKLERİM - 1 (BLACK BOOKS)

Günaydıın, nasılsınız? Umarım hepiniz için güzel bir gün oluyordur, hepiniz çok iyisinizdir inşallah. 

Benim televizyonla pek aram yoktur, izlediğim birkaç dizi var onları da internetten takip ediyorum. Bugün size biraz eski bir diziden bahsedeceğim. Yanılmıyorsam 2000'li yıllarda yayınlanan bir dizi, Black Books...




Önce biraz diziden bahsedip, yorumlarımı sona bırakacağım.
Sadece 3 sezon yayınlanan bir dizi kendisi (ne yazık ki) Dizinin kahramanlarından biri Bernard Black, Black Books adli bir kitapçı dükkanı işleten bir vatandaş, yanında Birde Manny isimli bir yardımcısı ve Bernard'ın arkadaşı olan Fran var ayrıca Fran komşu dükkan sahibi. Dizi bu üç karakterin arasında geçen olayları anlatıyor.




Şimdi gelelim benim yorumlarıma :) Ben bu diziyi hala canım sıkıldıkça ara ara açıp izliyorum. Bence gelmiş geçmiş en iyi komedi dizilerinden biri. İngiliz televizyonunun en iyi komedi dizisi seçilmişti. İzlerken gerçekten sesli sesli gülüyorum. :) Ayrıca o kitapçı dükkanına hastayım, o kitapların arasında sonsuza dek yaşayabilirim.





Karakterler çok orijinal, oyunculuklar şahane, hikaye başlı başına bir olay zaten. :) Yalnız şöyle bir durum var, dizide o kadar çok şarap ve sigara tüketiliyor ki izlerken insanın da onlarla karşılıklı içesi geliyor :) Bu arada içki içmeyen bir insan olarak söylüyorum bunu :) O derece imrendiriyorlar :):):)






Canınız sıkkınsa, biraz gülmek istiyorsanız kesinlikle bu diziyi tavsiye ederim. Geçtiğimiz haftalarda aynı bu şekilde bir arkadaşıma tavsiye etmiştim o pek beğenmemişti ama nedense ben hala çok gülüyorum izledikçe. Bence son derece nevi şahsına münhasır bir dizi. :) 

İzlerseniz şayet yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen.

Sevgiler...

2 yorum:

  1. Ben bu diziyi yayınlandığı ilk yıllarda keşfetmiştim. Sizin gibi ben de hala açıp açıp seyrediyorum ama son bölümleri hariç çünkü bitirirsem diziyi boşluğa düşmüş gibi hissetmekten korkuyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa o kadar zaman son bölümlerini izlemeden dayanabildiniz mi? Ben asla dayanamaz hemen izlerdim. :)

      Sil