24 Haziran 2014 Salı

OKUDUKLARIM - 5 (SON KAMELYA)

Merhaba, nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Ben bu aralar çok mutluyum. Sebepsiz yere mutluyum :) Havadan mıdır nedir bilemedim. :) Allah bozmasın :) Doğum günümde çok sevdiğim bir arkadaşım Sarah Jio nun Son Kamelya isimli kitabını hediye etmişti bana. 


 Sarah Jio'nun bu kitabı da dahil birkaç kitabına son aylarda instagramda, bloglarda ve çok satanlar listesinde çok rastlıyordum. Böyle çok popüler olan şeylere karşı nedense bir antipati oluyor ben de. Herkes bu kadar çok bahsedince önyargılı yaklaşıyorum hep o yüzden hiçbir kitabını almamıştım Sarah Jio'nun ancak arkadaşım hediye edince bir bakayım dedim neymiş bu böyle. Haftasonu iki günde su gibi geldi geçti. Ve gerçekten çok beğendim. Çok akıcıydı bir kere, hiç sıkılmadım. Hikayesi de oldukça güzeldi, devamlı bir merak oluşturdu bende.Gereksiz tamlamalar, betimlemeler yoktu. Akıcı, sade bir dilde yazmış, bu da okumayı kolaylaştırınca çabucak bitti. Gerçekten beğendim kitabı.





Sanırım yakın zamanda diğer kitaplarını da alacağım yazarın. Sizin okuduğunuz, tavsiye edebileceğiniz başka kitapları var mı? Tavsiyeleriniz beni mutlu eder. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Hoşça kalın... 




8 yorum:

  1. Böğürtlen Kışı'nı okudum.Blogda yazmıştım.Şuan Yağmur sonrasını okuyorum.Bende Son Kamelya'yı en sona saklamıştım:)..Yağmur sonrasını da çok met etmişlerdi ama kitabın yarısına geldim halaa bekliyorum:)
    Bu arada doğum gününüz kutlu,mutluluğunuz daim olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy teşekkür ederim canım benim iyi dileklerin için, eksik olma. :)
      Son Kamelya çok güzeldi, sonraki kitapta hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum aslında ama sanırım bu yorumdan sonra Böğürtlen Kışı'nı alacağım. :)

      Sil
  2. benimde okunmayı bekleyenlerim arasında.beğendiğine göre okuma sıramda biraz öne alsam iyi olacak :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Evet canım, okuduktan sonra yorumlarını benimle de paylaşırsan çok sevinirim. Bakalım sen de beğenecek misin :)

      Sil
  3. bu kitabı daha önce görmedim ama bir süredir bir karar aldım kolay kolay kitap almıyorum. Kütüphanemdeki kitapları bitirmek istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aynı kararı almış durumdayım canım, kütüphanemdeki kitapları bitirmeye çalışıyorum şu an, ama bir an önce bitsinler de yeni yeni kitaplar alayım diye bekliyorum :)

      Sil
  4. Bu kitabı merak ettim. Alınacaklar listeme ekledim. Güzel bir post olmuş. Ellerine saglik. Blogunu takibe aldım bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim canım, tabii geliyorum hemen. :)

    YanıtlaSil