23 Haziran 2014 Pazartesi

YENİ GÜN, YENİ HAFTA

Herkese günaydın diyerek başlamak istiyorum. Evet, yeni bir haftaya başladık umarım hepimiz için güzel bir hafta olur. Bilmiyorum sizler yaşıyor musunuz pazartesi sendromu ama benim sendromum pazar akşamından başlıyor. 'Ayy haftasonu bitti, yarın pazartesi, off, poff' diye diye bitiriyorum pazar gününü. Ama bugüne umut dolu başladım ben umarım sizlerde o şekilde başlamışsınızdır.


Yaşadığımız tüm olumsuzluklara, tüm kötü şeylere rağmen, kötü kalpli insanlara rağmen gülümseyebilmek önemli olan. Ne olur tebessümü hiç eksik etmeyin yüzünüzden, bir kalkan gibi düşünün onu, sizi üzen sizi kıran şeylere karşı kocaman bir kalkan. Siz varsanız bu hayatta başka hiçbir şeyin önemi yok, umudunuzu sakın kaybetmeyin.

Bazen hepimiz yaşarız 'tamam, bitti' deriz ama öyle olmaz işte, en ummadığımız anlarda bir yol çıkar karşımıza. Bir bakmışız birden bir mum belirmiş karanlık odamızda, ömrümüzde. Şimdi önemli olan o mum ile ne yapacağın, korkuyorsan karanlıkta kalırsın. Korkma!

Biraz umut, biraz cesaret... Bir bakmışsın o mum yanmış ve sana yol göstermeye başlamış.

Bir de kabullenmek gerek tabii, her zaman güzel şeyler yaşayamayız. Zor şeyler de yaşayacağız, sabır edip üstesinden geleceğiz.

Unutma! Hayat güzel ve inan sen daha güzelsin.
Umuyorum ki ben de, sizler de hepimiz güzel günler görürüz. Kendinize çok ama çok iyi bakın...

4 yorum:

  1. Mutlu haftalar gerçekten pozitif düşünmek insanı çok etkiliyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle, ben düşünce gücünün insanlar üzerindeki etkisine çok inanırım. Teşekkür ederim yorumun için canım.
      Sevgiler...

      Sil
  2. mutlu haftalaaar=)

    kendi bloguma da beklerim.
    www.tombulsokak.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, tabii hemen geliyorum. :)

      Sil