12 Temmuz 2014 Cumartesi

ALIŞVERİŞ - KOZMETİK

Herkese mutlu hafta sonları. İzmir'de havalar birkaç gündür çok sıcak, genelde iş dışında evden çıkmamaya çalışıyorum malum ramazan :) ama dün birkaç ihtiyaç için Optimum AVM'ye gittim. Optimum'a gitmişken de gratise uğramadan edemedim. Bakalım aldıklarımı beğenecek misiniz? :)


The Balm'dan balmshelter aldım. Tenimin regi açık olduğu için light ini aldım ben. Artık balm shelter i bilmeyen yoktur diye tahmin ediyorum :) Ağır makyaj yapmayı, fondöten sürmeyi fazla sevmeyen benim gibiler için balm shelter tam bir kurtarıcı oluyor. Cildiniz çok kuru değilse nemlendirmesi de fena sayılmaz, duruşuna oldukça güzel.


Özellikle yaz aylarında renkli nemlendiriciler kullanmayı daha çok seviyorum ben. Balm shelter'ı 38,50 tl'ye aldım.



İndirim zamanları takip edilirse Benri pamuklar çok uygun fiyatlara düşüyor ancak benim ihtiyacım olduğu için indirim falan beklemedim. 2 tane kapıverdim. 2,75 tl'den. Bir tane de kare pamuk aldım, onun fiyatı da 3,95 tl idi.


Maybelline baby lips lerden bir tane aldım. Benim tercihim mint freshden yana oldu. Baby lipslerden bahsetmeme sanıyorum gerek yok, hepimizin yakından tanıdığı ürünlerden biri oldu kendisi :) Fiyatı da 5,90 tl idi.



 Pantene in saç bakım kreminden bir tane aldım. Aslında hiç ihtiyacım yoktu ve zaten benim saç tipime uygun değildi ancak 7,50 tl'den 3,54 tl'ye düşünce kıvır kıvır saçları olan bir arkadaşıma hediye etmek üzere almış bulundum. :)


Çok fazla roll-on kullanmam aslında ama bu sıcak günlerde kullanmakta fayda var. Eh bir de indirimde olunca almak istedim, yanılmıyorsam 2,50 tl ya da 3,00 tl gibi bir fiyatı vardı. Umarım bekledim ferahlığı sağlar.


Ben normalde şeker kokularını severim ancak yaz aylarında fresh kokuları daha çok seviyorum. Daha temiz ve ferah hissediyorum kendimi. Ayrıca konu deodorant olunca Rexona vazgeçilmezim olur. Bunu da 6,90 tl ye aldım.


Dermokil special maskelerden bir tane aldım. Bunlar tek kullanımlık olarak geçiyor ama genelde tek kullanımlığa göre içinde fazlaca ürün olduğu için, ben iki kez kullanabiliyorum. Ancak bu maskeyi ilk kez aldım. Aslında +15 yaş grubu için diyor ama benim cildim çok hassas olduğu için iş görebileceğini düşündüm. Kullandıktan sonra yorumlarımı yaparım. Siyah nokta ve sivilcelere karşı kil etkili bir maske. İlk kez kullanacağım bakalım nasıl olacak fiyatı da 6,90 tl. 

Bir diğer maske de purederm oksijenli maske. Bu maskenin yorumlarına sıkça rastlıyordum ancak alıp denemek hiç nasip olmamıştı. Deneme amaçlı aldım. 2 kullanımlık bir maske, ben yabanmersinliyi aldım. Bloggerlar tarafından beğenilen bir maske kullanmak için sabırsızlanıyorum. Fiyatı da 2,50 tl ancak indirim zamanlarında bunun fiyatı da düşüyor. Ben denemek için bir tane aldım beğenirsem devamını da alacağım.


Dirty works moisture maskeden aldım bir tane. Aslında bu maske kuru ciltler için ancak cildimin kuru olmamasına rağmen kullanıyorum. Öncelikle kokusu çok hoşuma gidiyor ve kullanımdan sonraki yumuşaklık hissi hoşuma gidiyor. Haftada 2 kez kullanımı önerilse de ben haftada bir kez kullanıyorum. Mükemmel bir maske diyemem ama fiyatına göre fena da değil. Fiyatı 14,90 tl.



The balmdan aldığım bir diğer ürün de sexy mama. Daha önce bunu da hiç kullanmamıştım ancak yorumlarda çok güzel olduğunu okudum hep. Dün aldıktan sonra bir kez denedim ve şimdilik fena değil gibi. Transparan bir pudra ve yazın kullanımı çok iyi olacaktır. Fazla bir kapatıcılığı yok ancak parlamayı ciddi anlamda önlüyor diyebilirim yine de kesin yorumumu bir süre kullandıktan sonra yapacağım. Fiyatına gelince 33,50 tl'ye aldım. İndirimleri takip ederseniz bu ürünü de daha uygun bir fiyata edinebilirsiniz.


Son olarak yeni bir pudra alınca yeni bir tane de pudra fırçası almak istedim. :) Sadece pudra için değil allık kullanırken de kullanacağım ben bu ürünü. Bunun fiyatı da 9,90 tl idi.

Benim gratisten aldığım ürünler bu kadar. :) Sizlerin aldığım ürünler arasında kullandığınız, beğendiğiniz ya da beğenmediğiniz ürünler var mı? Var ise yorumlarınızı eksik etmeyin.

Herkese mutlu hafta sonları diliyorum :)

Sevgiyle...

4 yorum:

  1. merabaaaaa. seni daha beş dakka önce "daha iyi bir ben" blogunda görmüştüm. aaa yeni bir arkadaşımız galiba dedim. hemen ardından sen geldin yorum yaptın yaaaa. aramıza hoşgeldin bloguma da. görüşürüz kiiiii :) patlayan balonlar ne güzel isim ama yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Evet ben de senin blogunu 'daha iyi bir ben' in bloğunda gördüm. Okuyacak o kadar çok blog ve yazı var ki oradan oraya sürükleniyorum ama çok güzel oluyor :) Güzel yorumun için de çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. dur bak ne dicem. bak blogumda herkes var benim. "duyuru" başlığında blogumda hepsinin adresi var. bak geçen haftaki "en samimi blog ödülü" yazımda örneğin 100 blogluk liste var. ordan bak. ya da son yazıma gir yorum yapanlara bak. daha kolay olur kii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, şimdi sen söyleyince baktım. Ne güzel olmuş o öyle, teşekkür ederim. :)

      Sil