13 Ekim 2014 Pazartesi

KULLANIYORUM - 4 (BALM JOVİ PALETİ)

Yepyeni bir haftadan herkese merhaba. Haftaya ben gibi çalışarak başlayan herkese kolaylıklar diliyorum. Sorunsuz, sıkıntısız bir hafta olsun inşallah.




Gratisin bayram indiriminden 37,25 TL'ye almıştım bu paleti. Biliyorsun bayramda The Balm ürünlerinde %50 indirim vardı, ben ihtiyacım olan birkaç ürünle ile birlikte bir tane de palet alma hakkı tanıdım kendime :) Hangisini almam gerektiği konusunda çok kararsız kaldım ancak en sonunda Balm Jovi paletinde karar kıldım. İyi ki de öyle yapmışım. Diğer paletleri kullanmadım nasıllar bilemem ancak ben Balm Jovi'den inanılmaz memnun kaldım.



Paletin içi bu şekilde. Farlarından inanılmaz memnunum. Ruj kısmı da fena değil ancak allığı çok fazla tozutuyor. Rengi güzel aslında, tam benim tenime göre bir renk ama tozutması biraz beni rahatsız etti. Neredeyse tüm allıklarda tozutma sorunu oluyor, olmayanını ben şimdiye kadar görmedim ancak sanki bunda o sıkıntı biraz fazlaca var gibi geldi bana.

Onun dışında severek kullanıyorum aldığımdan beri. Hatta neredeyse başka far paleti kullanmadım bu ürünü aldığımdan beri diyebilirim.

Almayı düşünüyorsanız ve tereddüt içindeyseniz hemen kafanızdakileri silin ve alın derim. :)

Kendinize çok iyi bakın, sevgiyle kalın...

1 yorum:

  1. Çok güzel , keşke The Balm ürünleri uygun fiyatlı olarak online da satılsa :)

    YanıtlaSil