30 Ekim 2014 Perşembe

MİM - 4

Haftaiçine denk gelen her tatil sonrasında olduğu gibi kendimi pazartesi gününü yaşıyor gibi hissediyorum. Karışık bir ruh hali içindeyim. :) Umarım sizler iyisinizdir.

Daha önce de söylemiştim çok seviyorum mimleri okumayı ve yapmayı. Dün sevgili deep tone un yaptığı bir mimi okumuştum ve mimi çok yaratıcı buldum. Okurken çok eğlenmiştim. Altına yazdığım yorumu gören Kafa Dergi de beni de mimlemiş, çok teşekkür ederim kendisine. :) Büyük bir hevesle mime başlıyorum çünkü çok orijinal bir mim yapmış kafa dergi, oldukça eğlenceli :)




Romantik: Bir süredir hoşlandığın biri var. Konuşmaya çekiniyorsun ama artık bu belirsiz gidişatı yönlendirmen lazım...

 
Kesinlikle yönlendiremem, uzaktan uzağa bakarım. Platonik bir şekilde kendi kendime hoşlaşmaya devam ederim, gidip konuşmak, hislerimi açık bir şekilde dile getirmek nedense oldukça zor gelmiştir bana...

 
Dram: Çocukken öyle bir şey yaptı ki kuzenin senin kör olmana neden oldu ama bunu aileleriniz bilmiyor. Herkese her şeyi anlatır ve o kuzeninle konuşur musun, yoksa acını içine atar, hiçbir şey olmamış gibi kuzeninle konuşup yaşamına devam mı edersin?

 
Uzunca bir süre bunu ailelerimizden saklayamam. Yapı itibariyle kin tutabilen bir insan olmadığım için kuzenimi hayatımdan tamamen çıkarmam imkansız olur sanırım ancak çok samimi de davranabileceğimi sanmıyorum. Ne de olsa bitmeyecek bir karanlığa hapsetmiş oluyor beni...
 

Bilimkurgu: Süper bir gücün olacak. Bunun ne olmasını istersin?

 
Hmm, insanların zihnini okumayı hep istemişimdir. Sanırım zihin okumak olabilir. Ya da duyguları kontrol etmek de olabilir, kimi zaman mutsuz insanlar tüm enerjimi alıyor. 

 
Macera: Gece uyurken eve hırsız girdiğini fark ediyorsun. Dahası, hırsızın odana süzülüp çekmecelerini karıştırdığını duyuyorsun. Ne yaparsın?

 
Kesinlikle hiçbir şey yapmadan beklerim. Uyuyormuş gibi yaparım hatta horlayabilirim bile hatta ve hatta ölü numarası bile yapabilir, çok mu korkuyorum ne? :))

 
Komedi: Resmi bir ortamdasın. Deri koltuğa oturduğunda koltuktan ses çıktı ama herkes o sesin senden çıktığını düşünmüş olabilir...

 
Utancımdan yerin dibine girerim ve 'ah bu deri koltuklar' diyerek tekrar kıpırdayıp durumu anlatmaya çalışırım ve büyük bir ihtimalle de bunu yaparken kendimi aklayacağıma daha da batarım. :)
 

Korku: Elinde bıçak olan bir katil üzerine doğru geliyor. Kurtulmak için ne dersin?

 
Bir şey diyemeden ve bir şey yapamadan oturup ağlamaya başlarım heralde. Bir an öce öldürsün de kurtulalım, böyle bir gerilimle yaşayamam. :)

 
Şimdi de sırada reklamlar var: kafadergi.blogspot'ta en sevdiğin bölüm hangisi?

 
Kesinlikle ve kesinlikle öyküler...

Eveeet, benim cevaplarım bu şekilde çok keyif alarak ve eğlenerek yaptım mimi, Kafa Dergiye tekrar teşekkür ediyorum. 

Ben de Kitap Eylemi ve Benim Tatlı Hikayemi mimledim!

Hoşça kalıın.

5 yorum:

  1. Rica ederiim :)

    Öyküleri seviyorsanız cumartesi 20.00da kafaya gelin :) :)

    YanıtlaSil
  2. Ahaha :) İlk soruya cevap verirsem artık evli bir kadın olamayabilirim :) Şaka şaka :) En kısa zamanda cevaplamaya çalışıyorum. Bu aralar blogla aramda kurabiye siparişlerim var çünkü :) Çok teşekkürler

    YanıtlaSil