28 Ekim 2014 Salı

OKUDUKLARIM - 14 (KARA CADI)




Herkese mutlu akşamlar. Nora Roberts imzalı Epsilon yayınlarından çıkan Kara Cadı isimli kitabı taze taze bitirdim ve hemen blogta yazısını yazmak istedim. :)


Fantastik filmler izlemeyi çok severim ben. En sevdiğim film kategorilerinden biridir fantastik filmler aynı şekilde bu tarzdaki kitapları da severim ancak çok fazla okumadığımı fark ettim. Nedendir bilmiyorum ama bu tarz kitapların kitaplığımda çok yer kaplamadığını fark ettim. 



Kara Cadı'yı yanlış hatırlamıyorsam 2 ya da 3 günde bitirdim. Son derece akıcı bir dili var, okumayı kolaylaştırıyor. Okuyucuyu yormuyorum.



Hikaye olarak da kötü değil aslında, güzel bir hikayesi var ancak kitabın son çeyreği sanki yetersiz gibi geldi bana. Çok güzel bir kurguyla başlıyor kitap, gelişme bölümü de fena sayılmaz ama ben daha çok fantastik bir şeyler beklerken daha çok aşka kaçmaya başladı kitap. Bu da kötü değildi aslında ama kitap bittikten sonra ilk düşüncem bu kadar güzel bir kurguya bu kadar üstün körü bir anlatım ve bu çabucak bitirilmiş sonun hafif kaldığı oldu.




Kitabın başlarını çok heyecanlı okurken sonlarında aynı heyecanı ne yazık ki yaşamadım. Özellikle kitabın yarısına kadar olan kısımlarda sanki o zamanları ben yaşıyormuşum gibi hissettim ve bu çok hoşuma gitmişti. Sanki hikaye daha uzayıp, daha ayrıntılı anlatılabilirmiş gibi geldi bana okurken. :)

Ama yine de okunabilecek hoş bir kitaptı. Okumak isteyen olursa tavsiye ederim. 

Mutlu kalın, bol bol okuyun. :)

4 yorum:

  1. Ben de ilk kez bir kitabini aldim yazarin. Begenirsem bununla devam edebilirim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen hangisini aldın canım? Senin aldığını okuduktan sonra mutlaka yorum bekliyorum,ben de onunla devam ederim :)

      Sil
  2. Siz de mimlendiniz o halde!! :))

    YanıtlaSil