30 Kasım 2014 Pazar

ÇEYİZ ALIŞVERİŞİ - 3

Mutlu akşamlar. Bir haftasonunu daha bitirmek üzereyiz :) Dünü tamamen kendime ve dinlenmeye ayırmıştım. Bugünü de anneme ayırdım. Birlikte dışarı çıktık ve annemle her dışarı çıkışımda olduğu gibi yine kendime 'çeyizlik' bir şeyler almış halde buldum kendimi. :) Ama hepsini çok severek çok beğenerek aldım. Hatırladıklarımın fiyatlarını da yazacağım. Bakalım sizler beğenecek misiniz?









Kuş desenli 2'li kahve fincanını 24 lira gibi bir fiyata aldım. Kabını da kendisini kadar çok sevdim. Desenine, rengine, fincanın yapısına bayıldım ben :)












Yukarıda gördüğünüz 2 döküm tencereyi ve bu iki tavayı toplam 500 TL ye aldım. Izgara tavasınınalıp almamakta çok kararsız kaldım ama en sonunda almaya karar verdim. Döküm oldukları için oldukça ağırlar ama çeyizimde mutlaka olsun istiyordum döküm tencere iyi oldu. :) Tefal'den aldım tencereleri.

Bu arada Tefal'de %50 ye varan indirimler var. Benim aldığım ürünlerde fazla bir indirim yoktu ama çelik tencerelerde falan indirimler var, ihtiyacınız varsa aklınızda bulunsun derim. :)




Bu ufak 4'lü kek kalıbını da tencereleri aldığım işletmenin sahibi hediye etti sağ olsun. Pek bir şirin gözükmüşlerdi gözüme hediye edilince çok sevindim. :)




Son olarak da bu şirin mi şirin cupcake desenli bardağı aldım. 3,5 TL idi. Fiyatı çok uygun geldi bana ve hemen kapıverdim. :)

İşte bugünkü çeyiz alışverişim bu kadar, :)

Mutlu akşamlar...

8 yorum:

  1. Hepsine bayıldımmm. Ama fincanlara aklım çıktı. Ben de istiyorum ben de :D Güle güle ağız tadıyla kullan hepsini :D

    YanıtlaSil
  2. Ay ben de fincanlara bayıldım. Deseni harika :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, ben de görünce aşık olmuştum fincanlara :)

      Sil
  3. Hepsi cok guzeller. Ben en cok fincan kutusunu begendim :) Ne kadar cok para harcamissin :),Sanirim ben ekonomik aliyorum hep :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çeyiz hazırlamak için bolca vaktim olduğu için, biraz pahalı şeyler alıyor olabilirim :) Ama yavaş yavaş alıyorum, ödemelerim bitince yine alıyorum. Dediğim gibi zaman sıkıntısı olmayınca biraz daha rahat hareket edebiliyorum :)

      Sil
  4. Şu en sondaki kupayı 3,5'a nasıl aldın hatun? Çok güzel ve bedava? Bununla kahve isterem ona göre... ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birazcık şans oldu :) Aldığım dükkan sanırım kapatıyordu o yüzden hemen hemen her şeyde indirim vardı :) Tabii, seve seve yaparım kahve :)

      Sil