3 Aralık 2014 Çarşamba

ALIŞVERİŞ - KOZMETİK 3




Günaydınn, günaydın, günaydın :) Kendimi sabah programlarındaki sunucular gibi hissettim bir an :) Nasılsınız bakalım, keyifler yerinde mi?


Hafta sonu çeyiz alışverişi yaptım biliyorsunuz, çeyiz alışverişinden fırsat bulduğum anda da kendime de bir şeyler almaktan geri kalmadım. 


Neler almışım hemen birlikte bakalım isterseniz Gratis mağazasından siyah göz kalemi almak için girdim ve bu cicilerle dışarı çıktım. :) Ama hepsi ihtiyaçtandı gerçekten. :)



Maybelline colossal kaja siyah göz kalemini aldım, 9.90 tl. Arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım ama çok memnun kalmadım. Akma, kokma yaşamadım hiç o açıdan memnunum. Ama ben kapkara bir renk istiyordum, istediğim kadar koyu değildi rengi. Bu açıdan pek memnun kalmadım ama onun dışında hiç akma, bulaşma yapmadı. Kalıcılığı fena değil. Tekrar alınır mı? Alınabilir.

Diadermine çift fazlı göz makyaj temizleyicisini 11.90 tlye aldım. Ayrıntılı yorumlarımı biraz daha kullandıktan sonra yaparım ama ilk izlenim olarak, bilmiyorum... :) Şimdilik kararsızım bu ürün hakkında, biraz daha zaman tanımak lazım sanırım.

Real techniques makyaj süngerini 24.90 tl ye aldım. Cilt makyajımı yaparken çoğunlukla parmaklarımı ya da fırçaları kullanıyordum. Süngerlerin fazla ürün çektiklerini düşünüyordum ama fırçayla istediğim doğallığı yakalayabilmem imkansız olunca bir şans vermek istedim ve iyi ki almışım. :)

Son olarak HBMİC in maskelerinden 2 tane aldım tanesi 2.5 tl idi. 

İşte aldıklarım bu kadar, hepsini kullandıktan sonra uzun uzun yorumlarımı yine yaparım. Aralarında sizin kullandığınız, memnun kaldığınız ya da hiç sevmediğiniz ürünler var mı?? 

3 yorum:

  1. Güle güle kullan Diadermine çift fazlı göz makyaj temizleyicisini almasaydın keşke

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadaşa katılıyorum. Diadermine gerçekten kullanamadığım aldığıma pişman olduğum bi ürün:(

      Sil
    2. Daha 2 kez falan kullandım, biraz yağlı gibi geldi ama emin de olamadım. Çift fazlı göz makyaj temizleyicileri güzel çıkarıyor ama bu yağlı olmaları sorunu insanı soğutuyor. Aynı sorunu inşallah yaşamam diyordum ama sanırım yaşayacağım :)

      Sil