13 Aralık 2014 Cumartesi

ÇEYİZ ALIŞVERİŞİ - 4



Her dışarıya çıktığımda gözüme iliştirdiğim birkaç çeyizlik eşya almak alışkanlık oldu bende. :)


Yeni yeni bir şeyler aldıkça da sizlerle paylaşıp sizlerin de fikirlerini almak beni çok mutlu ediyor. :)





Bu cici fincan setini 30 TL'ye aldım. 2 kişilik bir takım. 2 adet fincan, 1 adet lokumluk, 2 tane su bardağı ve çok şirin kelebek detaylı bir tepsisi var. 30 TL uygun gibi geldi bana, piyasayı çokta bilmiyorum. Bunu bir de kırmızı rengi vardı ama ben bu rengini tercih ettim.






Eve dönüş yolunda Tansaş'a uğradık. Orada da Paşabahçe'nin ikili kadehini gördüm. İçki içmiyorum aslında ama çeyizimde böyle büyük kadeh olsun istiyordum, denk gelince hemen aldım. 5,90 TL idi fiyatı.




Dün aldıklarımın hepsi annemin bana hediyesi oldu aslında. :) Böyle olunca da keşke daha çok şey alsaymışım dedim :) 

Beğendiniz mi aldıklarımı? Yorumlarınız beni çok mutlu ediyor, okuyan herkese çok çok teşekkür ederim. Mutlu bir haftasonu geçirin.  :)

6 yorum:

  1. Her seyi de ikili tercih etmissin :) Bana ikili eksiklik gibi gelir :) Secimlerin cok guzel ama mesele bi tane ikili almissin bi daha almasaydin, sonra gozune kalabalik gelebilir, once sadece elzem olanlari al sonra daha cok guzelleri cikiyor yeni seyler kesfediyosun :) Durum ben de de ayni her gordugum yerde duruyorum birseyler almak icin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla çok haklısın canım. Sanki evime hiç misafir gelmeyecekmiş, sadece 2 kişi yaşayacakmışım gibi birçok 2'li ürün aldım ama o kadar hoşuma gidiyorlar ki dayanamadım. Ama bundan sonra dikkat edeceğim. :)

      Sil
  2. Pembe Kreasyona katılıyorum. Evlenmeden önce beğendiğin her şeyi alıyorsun. Sonra evde her yer bardak tabak oluyor. Tabii o kadar güzel ciciler var ki insan dayanamıyor. Senin aldıkların da çok güzel. Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Aslında tıkış tepiş mutfaktan nefret ederim ama böyle gidersem benim de öyle olacak :( ama o kadar güzel şeyler yapıyorlar ki insan durduramıyor kendini :)

      Sil
  3. Mutfak gereçlerini çok seviyorum. Çok şık ürünler gercekten de. Iyi günlerde kullanın. ben de bloguma beklerim. http://www.sukrancapaylasimlar.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, iyi dilekleriniz için. Hemen bakıyorum bloga.

      Sil