14 Aralık 2014 Pazar

ÇEYİZ ALIŞVERİŞİ - 5




Son zamanlarda çeyiz alışverişi yazılarıma fazla ağırlık verdim gibi. Umarım bu durumla sizi sıkmıyorumdur. Aldığım şeyleri sizlerle paylaşmak ve karşılığında yorumlarınızı okumak inanın çok hoşuma gidiyor ve benim için son derece yararlı oluyor. 



Hoş görünüze sığınıp dün yaptığım son alışverin ayrıntılarını paylaşmaya başlıyorum. :) Bu güzelim cupcake desenli cicileri özellikle kahvaltı sofralarını renklendireceği düşüncesi ile aldım. Zaten son aylarda cupcake çılgınlığı almış başını gitmiş durumda, ehh bizler de her yerde bu desenleri gördükçe ister istemez bir etkileşim içerisine giriyoruz. :) Hiç değilse bende öyle oldu. :) Ne yazık ki bugün paylaşacağım ürünlerin tek tek fiyatlarını hatırlayamıyorum. Alışveriş sonunda ödediğim toplam miktarı yazının sonunda belirteceğim.

Gördüğünüz gibi 2 adet zeytinlik, 1 adet peynirlik -hiç değilse ben öyle kullanmayı düşünüyorum-, 2 adet reçellik -yine bence öyle olacak- :)





Vintage detaylı tepsi. 3 boyu vardı bu tepsinin. Set olarak almadım ben, orta boy tepsisini aldım. Kızlar bu arada sizce kaç tane tepsi almam lazım? Bununla birlikte 2 tane tepsim oldu. İkisi de orta boy. Sizce kaç tane olmalı?




3 tane servis tabağı aldım. 2 tanesi küçük boy, 1 tanesi büyük boy. Tabak tasarımlarını çok beğendim bunların, bu tip tasarımlar son aylarda oldukça moda ve benim de çok hoşuma gidiyor.


Deseni de bu şekilde. Çiçek ve kelebek detaylı. İşte son aldıklarım bunlar. Toplam da 130 ya da 120 TL ödemiş olmam lazım. Bu ürünlerin hepsini güral porselenden aldım. 

Bu aylık kotamı fazlasıyla doldurdum sanırım. Bu ay başka da bir şey almam diye düşünüyorum. :)

Hepinize musmutlu pazarlar dileyip, kaçıyorum. :))

15 yorum:

  1. merhaba blogspot keşif etkinliğini yayinlarsan daha çok kişiye ulasabiliriz: )sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Hepsi çok kullanışlı ve güzel görünüyor. Güle güle kullan. Ben tepsi konusunda, bir tane büyük büy kalabalık misafir için, bir tane de küçük bir-iki kişilik kahve vs. için olmak üzere iki boy daha almanı tavsiye ederim.. Gerekiyor yani. Yine de sen bilirsin.. Onları yeni kullanma heyecanını bilirim. Ama zaten insan baştan temel olarak birşeyler alıp koysa da zaman içinde kullandıkça yenilerini ekliyor. Neyin ne kadar gerektiğini filan kullandıkça görüyor insan.. O yüzden çok da depolamamak lazım:-) Tekrar güle güle kullanırsın umarım. Zevklisin...hepsi çok güzel.. Daha önce aldıklarında öyle.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, inanılmaz mutlu etti yorumun. :) Tavsiyeler için ayrıca teşekkür ederim, inan buradan yapılan tavsiyelerin hepsine dikkat ediyorum. Sonuçta akıl akıldan üstündür. Tekrar teşekkür ederim. Mutlu kal :)

      Sil
  3. Servis tabaklarını cok begendim sofrana cok yakisacak. :) İki tane yeter ama ben 4 tane almışim belki kullanmam hediye ederim birilerine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. :) Belki bir tane de küçük tepsi alırım aslında belki de almam. Evet, kararsızım. O yüzden yakın zamanda tepsi almak yok :)):):)

      Sil
  4. Blog keşif etkinliğinden geliyorum.Takipteyim.Sevgiler...Gelin adayı blogu çok da eğlenceli olur benim için....
    http://serhira.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar...
    Blog keşif etkinliğinden takibe aldım sizi :)
    Bende sayfama beklerim :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Merhaba canım, blogunu yeni keşfettim ve takibe aldım. Bana da beklerim. Blogumda blog keşif etkinliği düzenledim, katılırsan sevinirim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin canım. :) Tabii hemen katılıyorum. :)

      Sil
  7. ne güzel şeyler almışsın güle güle kullan :) bu heyecanı hatırlıyorum tadını çıkar :)

    http://samiraslifeandstyle.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  8. Teşekkür ederim yorumunuz için, hoş geldiniz. Bakıyorum hemen blogunuza :)

    YanıtlaSil
  9. ay o kahvaltılıklar ne şirin öyleee benimde aklımda o tarz almak var .. ve vintage bayılırım ^.^ aldıkların çooook güzeller güle güle kullan :) ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy, çok teşekkür ederim. çok çok daha güzelleri inşallah senin olur. :)

      Sil